Foto's van de tentoonstelling (3)


Hatert dorp van onze jeugd en voorouders

Van october tot december 1999 is in de Wijkpost van Hatert een fototentoonstelling gehouden over het oude kerkdorp Hatert. Op deze en volgende foto-pagina's foto's van de tentoongestelde borden. Een bord bevat meerdere A4- of A3-kaarten. Op zo'n kaart staan vaak meerdere foto's en tekst als uitleg bij de foto's. De kaarten zijn alle te bestellen en worden uitgeleverd op A4-formaat. Noteer het nummer van de kaart. Een full colour A4 kost  NLG 3,- exclusief verzendkosten. Te bestellen bij Mail Rob Croes
 

 Hatert   Foto 1   Foto 2  Foto 4   Foto 5   Foto 6


Geheel links kijkt Nicoline, Wijkpost medewerkster, naar het bord RAF-opname 1944 (Nr12). De foto loopt van Weg door Jonkerbos tot net iets achter de kerk. Rechts onder Huize Hatert. Bij de fot het kleine paneeltje met uitleg en huidige herkenningspunten.
Rechts een blik van Asia Leszczynska, Wijkpost medewerkster. Het bord gaat over het Maas-Waalkanaal, de aanleg in 1922 (Nr13). Ook hier een kleinpaneeltje met uitleg en huidige herkenningspunten. Links daaronder 4 opnamen van de Hatertse brug (Nr14) en tenslotte een beeld van de eerste betonbrug (Nr15).
 

Rechts het bord met als titel "Archaische tijd". Rechts boven een ets van de "Orangery" op den Dukkenburg (Nr16).
 

 Hatert   Foto 1   Foto 2  Foto 4   Foto 5   Foto 6